Yritysesittely

Isännöitsijätoimisto Kiirava Oy on perustettu vuonna 1983 ja toimintamme on auktorisoitu vuonna 1988. Yrityksemme toimipisteet sijaitsevat Pohjois-Helsingissä, Pukinmäessä osoitteessa Eskolantie 1 sekä Helsingin keskustassa, osoitteessa Fredrikinkatu 47.

Molemmat toimitiloistamme ovat nykyaikaisia ja käytössämme ovat ajanmukaiset tietojenhallintaohjelmat oheislaitteineen asiakasyhtiöidemme taloushallinnon ylläpitämiseksi.

Toimintamme on ISA-auktorisointiedellytysten mukaan auditoitu Det Norske Veritaksen toimesta vuonna 2015.

Liiketoimintamme muodostuu pääkaupunkiseudulla sijaitsevien kiinteistöjen isännöintitehtävistä. Toimeksiantokantamme koostuu sekä asuin-, liike- että teollisuuskiinteistöistä. Isännöintitehtäviin liittyen huolehdimme asiakkaidemme kiinteistöomaisuuteen kuuluvien asuin- ja toimitilojen vuokrauksesta. Vuokraustoiminnasta vastaavalla henkilöllä on vuokranvälittäjätutkinto-pätevyys.

Tekninen isännöinti ja Property management –palvelu:

Tekninen isännöinti on tärkeä osa liiketoimintaamme ja kiinteistöjen elinkaarihallinta on ydinosaamistamme. Palvelumme tarkoituksena on suunnitelmallinen ja asiakaslähtöinen kiinteistöjen ylläpito- ja peruskorjaustoiminnan koordinointi

Toimistomme tekniset isännöitsijät huolehtivat asiakasyhtiöidemme kiinteistöjen ylläpito- sekä peruskorjausten toteuttamisesta. He toimivat asiakasyhtiöidemme hallinnon apuna hankkimassa parhaat mahdolliset kumppanit niin suunnitteluun, projektivalvontaan, projektinjohtoon kuin itse toteutukseen.

Proberty management –palvelulla takaamme asiakkaillemme parhaan mahdollisen toimintaympäristön. Tekninen asiantuntijamme ottaa kokonaisvastuun asiakkaan toimintaympäristön kiinteistöomaisuudesta ja kiinteistötekniikasta. Huolehdimme siitä, että kiinteistötekniikan järjestelmät ovat toimintakunnossa ja huollettuja. Asiakkaan resurssit vapautetaan hänen omaan ydinliiketoimintaan.

Henkilökuntamme on koulutettua ja ammattitaitoista. Pidämme jatkuvasti yllä työntekijöidemme koulutusohjelmaa.

Kysy lisää

Lataa pdf-muotoinen hinnasto tästä linkistä